Om os - og hvad vi står for..

Peter Eriksen Farsø A/S er et 3. generations el-installationsfirma, beliggende i Farsø, midt i Vesthimmerlands Kommune. Peter Eriksen overtog firmaet efter sin far i 1981, og har lige siden leveret ydelser i hele Midt- og Nordjylland, inden for el-opgaver, nybyggeri, renovering, hvidevaresalg, reparation af elektriske artikler, dataanlæg, tyverianlæg, videoovervågning, landbrugsinstallationer, energioptimeringer, levering og installation af ladestandere til elbiler og ikke mindst drift og vedligehold af vejbelysningsanlæg.


Vores elektrikere og montører besidder solide erfaringer og ekspertiser inden for alle el-opgaver. Vi har altid fokus på, at vores viden, kurser og sikkerhedscertifikater holdes opdateret og følger den nyeste udvikling. Disse kvaliteter sætter vi en ære i at videregive og har derfor altid 1-2 lærlinge ansat. Dette er bl.a. med til at sikre, at vores medarbejdere har den nyeste viden fra skolerne. 


Vi råder over professionelt udstyr, som er med til at understøtte vores medarbejders evner til at udføre arbejdsopgaverne med bedste kvalitet og effektivitet. Herunder har vi bl.a. moderne kabelsøgningsapparat, testudstyr til slutkontroller og automatisk beregninger, egen 10 meters liftbil.


Vi sætter en dyd i at passe på miljøet og har derfor sørget for, at alle vores biler lever op til kravene med hensyn til CO2-udledning. Desuden sørger vi for, at alt vores affald såsom pap, flamingo, kviksølvpærer, elektronik, gl. jern, kabelstumper etc. bliver sorteret og leveret til Reno Vest stationer i Vesthimmerlands Kommune.


Vi har døgnberedskab med vagtordning for alle vores kunder, og kan dermed servicere hele døgnet rundt.

Vi er her for dig, og vi arbejder også når de andre sover. 

Som virksomhed er vi stolte af at kunne gøre en forskel og hjælpe store som små kunder, hvor selv den mindste opgave løses seriøst. Vores kendetegn er kvalitet, effektivitet, smil og venlighed under mottoet ”hold det simpelt og billigt”.


Peter Eriksen, El-installatør og Indehaver